29 Aralık 2010 Çarşamba

MAKYAJ ÇANTALARI TAZELENSİN...

Yeni yıla günler kala makyaj çantanızı tazelemenin vakti gelmedimi sizce!... İtiraf etmeliyimki 2011’in yeni ürünlerini incelerken ‘’HEPSİNDEN İSTİYORUM’’ diye haykırmak istedim. Az sonra görüceğiniz Kozmetik Dünyasının en iyilerini ( Estee Lauder, Yves Saint Laurent,Clinique,Paul and Joe) seçkin mağazalarda rahatlıkla bulabilirsiniz.




Mor far kesinlikle bu sene alıcaklarımın başında geliyor. Çünkü mor ve siyah tonlardaki göz makyajı favorilerim arasında.



28 Aralık 2010 Salı

HAPPY NEW YEAR:)

Yepyeni tazecik bir yıl başlıyor. Eminim hepiniz bunun mutluluğunu yaşıyorsunuz. Bende sizler için diliyorum ki hayallerinizi gerçeğe dönüştürüceğiniz, mutlu, huzurlu, sağlık ve güzelliklerle dolu bir yıl geçirirsiniz. Yaşıcağınız bu yeni yılda kalbinizden sevgi, aklınızdan güzellikler, yaşamınızdan bolluk, yanınızdan sevdikleriniz hiç eksik olmasın... Sevgilerimle.. TUĞÇE ÜZEL

27 Aralık 2010 Pazartesi

Kürk Aşkı...

Modanın modası geçmeyen parçası.. Kimisi tercih etmesede çoğu modacının koleksiyonlarının vazgeçilmezi..  İtiraf etmeliyimki kürk benim içinde büyük bir tutku. Şık ve zarif modellerinin her zaman hayranı olmuşumdur. Annemin çoğu kürkünün üstüne konsamda bazılarının içinde kaybolmam kaçınılmaz.Ama olsun en azından bir kaç tanesini (gençlik yıllarından kalanları) üstüme oturtabildim.. İlerleyen zamanlarda onların resimlerinide sizinle paylaşıcam..

















26 Aralık 2010 Pazar

Sarah Jessica Parker’ın en muhteşem hali -Carrie Bradshaw

O senelerce Carrie Bradshaw karakteriyle dünya kadınlarını ekran başına topladı. Stili, öğütleri, ilişkileri ve arkadaşlıklarıyla bize çok şey kattı.Sizde bunaldığınızda biraz neşelenmeye ihtiyaçınız olduğunda herhangi bir bölümünü yada filmlerinden birini koyun dvdnize... Defalarca izlesemde bıkmıcağım Sex and The City efsanesinin ve Carrie Bradshaw’un en sevdiğim resimlerini şimdi sizinle paylaşmak istiyorum. 




















HUZUR..


Geçirdiğim hareketli ve yoğun günlerden sonra tatilin hakkını vermek benim için büyük bir zevk oldu. Resimdende anlıcağınız gibi bütün günlerimi evde dinlenerek rahatlayarak geçiriyorum. Özellikle bu aralar en büyük zevkim kendi ellerimle döşediğim odamdaki kış bahçemde en sevdiğim müzikler eşliğinde tasarım yapmak(ilerleyen zamanlarda playlistlerimdeki şarkıları sizinle paylaşıcam). Ama bu yağmurlu havalarda yatağa gömülüp en sevdiğiniz dvdleri seyretmek gibiside olamaz. Uzun lafın kısası tatilin keyfini çıkartıp yeni döneme dinlenmiş bir şekilde başlamaya hazırlanıyorum.


24 Aralık 2010 Cuma

Yummy Yummy

Haftalardır çalıştığımız önemli projede ilhamımız cupcake ve cookielerdi. Tatlı dünyasını tasarımlara yansıtmaya çalıştık ve bence gayette güzel oldu. Açıkcası cupcake resimlerine baka baka proje hazırlamak bizi biraz zorladı. Sunum günü jüride aynı durumu yaşamasın diye bir kutu dolusu ilhamımızı :) onlara ikram ettik.. İşte bu noktada bize büyük yardımı dokunan sevgili arkadaşım Ege’ye çok teşekkür etmek istiyorum. Hem görüntü hemde lezzet açısından muhteşem bir çalışma yaptı. Sizde özel günlerinizi daha özel yapmak istiyorsanız kesinlikle Ege’ye ulaşın ve bu lezzetlerden mahrum kalmayın....
            
                    egetugelay@hotmail.com