30 Ocak 2011 Pazar

oscar heyecanı...


Sizde benim gibi oscar ödüllerinin sahiplerini bulmasını sabırsızlıkla bekliyor musunuz?  James franco  ve Anne hathaway’in sunucağı ödüllerin tanıtım videoları yayınlanmaya başladı bile. İki çok beğendiğim sanatçıyı yanyana görmek beni ekstra mutlu etti. Bu videolari mutlaka seyretmenizi tavsiye ederim. Bununla birlikte ‘’The King’s Speech’’ ve ‘’The Social Network’’ gibi filmler en çok ödülle aday gösterilenler oldu. İkisinide hala seyredememiş olmamın yanısıra size soluksuz izlediğim ‘’Black Swan’’’ı tavsiye ediyorum. Umarımki Natalie Portman aday olduğu ödülü alır. Eğer adayların tam listesini görmek isterseniz ''http://www.oscars.org/awards/academyawards/83/nominees.html ‘’ sadece linki tıklamanız yeterli. 



27 Ocak 2011 Perşembe

KUZUMMM

Kuzenler dayanışmasından daha önce bahsetmiştim ‘’amatör moda çekimimiz’’ de. Şimdide kuzenim takı tasarımlarından oluşan muhteşem bir koleksiyon hazırlıyor. Henüz hepsi tamamlanmadığı için resimlerini burda paylaşamıyorum ama eminim resimleri gördüğünüzde bayılıcaksınız. Ben şimdiden 2 tane sipariş verdim. Umarım herşey gönlünce olur kuzumm..


26 Ocak 2011 Çarşamba



İtiraf etmeliyim ki romantik tarz elbiseler ve detaylar en sevdiklerim.Kate Bosworth Dolce&Gabbana elbisesi ve Barbie bebek görüntüsüyle bu tarzı güzel bir şekilde yansıtmış.. 


23 Ocak 2011 Pazar

GOLDEN GLOBES 2011- RED CARPET



Golden Globe yine muhteşem kırmızı halı görüntüleri getirdi karşımıza. Sanatçılar ünlü tasarımcıların elbiseleriyle göz aldılar. Ama özellikle bu sene yeşilin hüküm sürdüğü bir gece oldu. Tarzını pek sevmesemde Angelina Jolie inanilmaz elbisesiyle beni benden aldı. Gerçekten çok beğendim.Diğer bir favorim ise Anne Hathaway.. Tepeden tırnağa kesinlikle kusursuz bir görüntü sergiliyor.Elbiseyi çok güzel bir şekilde taşımasıda cabası. İyi seyirlerrrr:)



















12 Ocak 2011 Çarşamba

Alın Taçları

Miroslava Duma gibi ünlülerin tercihi olan bu Alın Taçlarını çok beğeniyorum. Hem çok şık hemde çok güzel duruyor. En kısa zamanda mutlaka almak istiyorum.




8 Ocak 2011 Cumartesi

Takıp Takıştıralım...

Takı hayatımızın her anında. Ben mesela yüzük ,kolye ve bileklik takmadan evden çıkamam.. Şimdide en sevdiğim takıları sizinle paylasmak istedim. 




En sevdiğim kolyem,erkek arkadaşımın ay dönümü hediyesi. Her zaman çok severek taktığım yolda insanların cevirip ’nerden aldınız?’ sorusuna maruz kaldığım yegane kolyem. Swarovski de bulabilirsiniz, gerçi 2 sene önce alınmıştı ama klasik ürünlerinden biri. internet sitesinde de mevcut:) 





Tiffany&co’nun muhteşem anahtar kolyeleri. Ama benzerlerini Atasayda  bulabilirsiniz:)



Her kadının rüyası tek taş. Ben klasik yuvarlak pırlantadan çok baget yada prenses kesim tek taşları tercih ederim:) Zamanı geldiğinde ilgili kişiye duyurulur:D
Ama herkeze en güzelini en mutlu olucağı şekilde vermesini dilerim..




Bağımlılık Bu Olsa Gerek...

Son zamanlarda durmadan dinlediğim tapılası İngiliz grup. Kesinlikle dinlemenizi tavsiye ediyorum. Uzun zamandır Hurts sayesinde evde müziğin sesi son ses açık. Wonderful life,  stay ve better than love’ın yanısıra once ve confide in me gibi cover şarkıları da gruptan dinliyebilirsiniz. Eminimki sizde benim gibi bağımlısı olucaksınız.. Bu arada belirtmeden geçemicem kliplerinde grubun solisti Theo Hutchcraft’a hayran kalıcaksınız.




7 Ocak 2011 Cuma

ARTURO ELENA

Bu inanılmaz çizimlere baktıkça bakasım geliyor. Renkler,mankenler, elbiseler tek kelimeyle mükemmel. Bu orjinal resimlerin yaratıcısı Arturo Elena’yı ayakta alkışlamak istiyorum:) ve en önemlisi artık bende bu tarz çizimler yapmak istiyorum. Sanırım buna çok az kaldı. Daha fazla resim için sanatçının kendi web sitesine mutlaka göz atın. 

http://www.arturoelena.com/















6 Ocak 2011 Perşembe


Yılbaşı kutlamasından bir kareyi sizlerle paylaşmak istedim. O gün birçok
 kılığa büründüm ama en sevdiğim tatlı cadı oldu:)Umarım sizde güzel bir yılbaşı geçirmişsinizdir ve bütün seneniz aynı güzellikte geçer. Benden size bir tavsiye bu yıldan bütün istediklerinizin bir listesini çıkartın ve odaklanın. Emin olun hepsi size birbir gelicekler. Tecrübeyle sabittir:) 


Precious Armani

Emin olun çok zor koşullarda yazıyorum bu posttu.. Elektrikler kesik ama jetim sağolsun size ulaşmama o bile engel olamıyor. Armani’nin eşsiz tasarımlarıyla bugün buluşturmak istedim sizi.  Mavi ve tonlarının en güzel hallerini görüceksiniz elbiselerde...  

Bol İLHAMlı günler diliyorum sizlere...