12 Şubat 2011 Cumartesi

İSTİYORUM..

LANVIN’nin bu eteğine aşık oldum.. Almasam bile mutlaka bu tarz bir kaç uzun etek diktirmem gerekiyor... Düz beyaz t-shirtlerle şahane olmaz mı? Siz ne dersiniz?


Little Black Dress...

 O her kadının kurtarıcısı... Audrey Hepburn Breakfast At Tiffany’s filminde Givency imzalı minik siyah elbisesiyle moda dünyasında çığır açtı. Sadeydi,şıktı ve çok güzeldi.  İster güzel bir topuklu ayakkabıyla gece kullanın ister şık bir babetle gündelik yaşamınızda giyin. İşte böyledir minik siyah elbise,her kadının gardropunun vazgeçilmez parçalarıdır..
















5 Şubat 2011 Cumartesi

Fashion Week

Derslerden başımızı kaldıramadığımız bir süreçteyiz. Hayatımızın rutini çalışmak ve yorulmaktan ibaret oldu ama okulumuz bizi ödüllendirdi.Sevgili öğretmenimiz Guy Lamontagne eşliğinde Gizia defilisine gittik... Burdan kendisine tekrar teşekkür etmek istiyorumm.. Thank You Monsieur.....


4 Şubat 2011 Cuma

Oğlum olsun,böyle olsun..

Modanın küçüğü büyüğü olmaz... Bunuda kanıtlıcak en güzel örnek Gucci’nin çocuk tasarımları. Özelliklede erkek çocuklarının farklı stillerine bayılıyorum.. Tekrar tekrar sölemekten çekinmiyorum.. Oğlum olsun,böyle olsun...







3 Şubat 2011 Perşembe

Leighton Meester’dan Mini Show

Leighton Meester konuk olduğu Late Night Jimmy Fallon programında Emanuel Ungaro elbisesi ve Pierre Hardy ayakkabılarıyla göz kamaştırdı. 

2 Şubat 2011 Çarşamba

wowww çook şirinn...


Coca-Cola tutkunlarına müjde, artık o sevdiğiniz içeceği içmekle kalmıcak dudaklarınıza sürme lüksüne sahip olucaksınız. Gördüğümde gözlerime inanamadım.. Emin olun almak için sabırsızlanıyorum. 

1 Şubat 2011 Salı

Evli Çocuklu Mutlu

Nicole Richie Lucky dergisinin Şubat ayında bu güzel pozları ve kendi takı tasarımlarından oluşan House of Harlow 1960 markasıyla yer aldı. Eski vasat görüntüsünden zamanla kurtulup stilini değiştiren Nicole kariyerini geliştirmeye devam ediyor. Anlıcağınız o artık skandallar kraliçesi değil. Ben bu hallerini gerçekten çok beğeniyorum. Annelik ve evlilik çok yaramış..



Elbise:Marc Jacobs Spring’11
Ayakkanbı:House of Harlow



Elbise: Paul&Joe Spring’11
Ceket:Winter Kate Tamarin