31 Ocak 2012 Salı

Rick Astley- Sleeping

Sizi eskilere götürmeye tam gaz devam ediorum. Özellikle bu yaz bu şarkıyı milyon kez dinlemişimdir herhalde. 


Biraz huzur! Biraz mutluluk!

Kendimi mutsuz hissettiğim zamanlarda ya beni mutlu edecek resimlere bakarım ya da mutlaka sevdiğim bir filmi izlerim. Sizin içinde bu resimlerin ufak bir bölümünü yayınladım. Kimler çekmişse ellerine sağlık:)

 






Maviyle Canlanın

Bugün spor ama bir o kadar şık bir kombin hazırlamak istedim. Bununla birlikte siyahla mavi rengi buluşturdum. Bakalım siz beğenecek misiniz?

30 Ocak 2012 Pazartesi

Baykuş Günü

Baykuşu kimileri uğursuz desede aslında bilgeliğin simgesidir. Bizim ailemizinde uğurlu hayvanıdır. Bugün de kombinimde baykuşu aksesuarlarda kullanmayı tercih ettim:)


29 Ocak 2012 Pazar

Hayal Ediyorum- Kate Bosworth

Bu yeni bölümüzde her hafta bir ünlüyü türk tasarımcıların kıyafetlerinin içinde hayal edicez:) Bu hafta ilk olarak Kate Bosworth’u Tuvana Büyükçınar’ın dantel ve çiçek tasarımını deriyle buluşturduğu bu kıyafetinde hayal ettim:) Bakalım siz ne diyeceksiniz? 


SuNDaY MorNiNg




28 Ocak 2012 Cumartesi

Savage Garden- To the moon and back

Sizi biraz geçmişe götürmeme ne dersiniz? Soğuk bir cumartesi gecesinde çok iyi gelecek bu şarkı sizler için geliyor:)

Balmain Spring’12

Balmain bu sezon fevkaledeydi. Lazer kesim etekler, altın renginde süslemeler, çiçek desenleriyle derinin harmanlanmasını çok beğendim. Gösterişin en dengeli hali yansıtılmış bizlere. Çekim gücüyle bir kaç tanesini acaba dolabıma getirtebilir miyim:)


Cumartesi Şıklığı

Cumartesi akşamı dışarıya çıkmak için hazırlananlar için bu kombinim:) 


27 Ocak 2012 Cuma

Steven Curtis Chapman- Cinderella

Bugünlerde çok dinlediğim,bana huzur veren bir şarkıyı paylaşmak istedim sizlerle. Bir baba kız ilişkisi ancak bu kadar güzel özetlenebilirdi herhalde.

T.G.I.F :):):)

Bugünün cuma olmasını fırsat bilen ben hemen spora yazıldım ve de üstüne ima’nın Stil Danışmanlığı workshopuna yerimi ayırttım. Boş bir haftasonu geçirmektense kendimi daha fazla nasıl geliştirebilirim onun yollarını bulmayı çok seviyorum. Bu workshoplardan sonra moda fotoğrafçılığı kursu beni bekler. O zaman sizin için bol bol çekim yapmaya hazır bi hale gelebiliceğim.. Hadi bakalım, bekleyelim ve görelim:) 


26 Ocak 2012 Perşembe

Chloe

Bu sene çokça görüceğimiz trendlerin çoğu Chloe Spring’12 koleksiyonunda birleşmiş gibi. Pliseler, siyah-beyaz ve bunun gibi farklı renk kombinleri, çiçek desenleri ve uçuşan hafif kumaşlar. Ben bayıldım,peki ya siz?








Haftasonu yaklaşırken :)

İşte bugün sizler için hazırladığım kombin. Açıkca sölemem gerekirse süet kabandan hala gözlerimi alamıyorum!!!!!!!

 Süet kaban: Ralph Lauren
Pantolon: Theory
Çanta: Chanel
Ayakkabı: Charlotte Olympia
Bileklik: Monica Vinader
Kolye: Stella Mccartney

25 Ocak 2012 Çarşamba

Hediye Vakti

Hiç bir zaman kitap okumayı çok seven bir kız olmadım ta ki ‘’Kendi kutup yıldızını bul’’ u okuyana kadar.  O günden beri tam bir kitap kurduyum. İnsanın hedeflerini hayata bakışını olumlu anlamda değiştirecek bu kitap serisini okuyucularımdan birine armağan etmek istiyorum. Bunun için sayfanın sağ tarafındaki facebook yazısına tıklayıp, sayfada ‘’beğen’’ butonuna basmanız yeterli. Bakalım şanslı kişi kim olacak!!!



Lasalle Günleri ve Çalışmalarım

Hayattaki en önemli şeylerin başında insanın yaptığı işi sevmesi geliyor bence. Bende tasarım yapmayı ve tasarımın dahil olduğu herşeyi çok seviyorum, severekte yapıyorum.Şimdi de okuduğum zaman içinde yaptığım ve portfolioma dahil ettiğim çalışmalarımı sizinle paylaşmak istedim. Hepsi el emeği göz nuru:) Yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum:)








Siyah Zamanı

Herkese günaydın. İtiraf etmeliyim ki bugün biraz geç uyandım ve hala kendime gelemedim. Ama bu size günün kombinini hazırlamama engel olmadı. Haftayı yoğun geçirenler için rahatlığın ön planda olduğu bu kombini umarım siz de beğenirsiniz:)

24 Ocak 2012 Salı

TLC -No Scrubs

Birazcık kafa dağıtmaya ne dersiniz?  O zaman TLC’ nin en sevdiğim şarkısını dinlemeye hemen başlayın:)


Royal Purple

Eski çağlarda mor rengi elde etmesi çok zor olduğu için sadece kraliyet ailesi ve soylularda görülürdü. Bu yüzdendir ki mor rengi günümüzde bile ihtişam ve zenginliğin simgesi halinde.  Dünden bugününe pek bir şey değişmediğinin en iyi göstergeside Kate Middleton ve mor elbisesi.  Tasarımcıların bu rengi kullanarak yaptıkları tasarımları sizler için araştırdım.




                                                           
        
1. Gucci
2. Monique Lhuillier
3. Joy Cioci
4. Gianfranco Ferre
5. Salvatore Ferragamo
6. Pamella Roland
7. Donna Karan



1. Isaac Mizrahi
2. Versus
3. Cut 25
4.Project Runway Designers
5. Adam
6. John Richmond
7. Gianfranco Ferre


Chic Lady

Gündelik kıyafetlerden biraz uzaklaşıp şık bir kombin hazırlamak istedim bugün sizlere. İşte ve akşam güzel bir yemekte rahatça giyilebileceğiniz bu tarz bir kombin siz de tercih etmezmiydiniz?


Elbise: Lanvin
Ceket: Stella Mccartney
Ayakkabı: Christian Louboutin
Çanta: Michael Kors
Bileklik: Yves Saint Laurent


23 Ocak 2012 Pazartesi

Brandnew week!!!!

Pazartesi sendromunu sanırım herkes yaşıyor ama emin olun haftanın ilk gününe iyi ve mutlu başlamak bütün bir haftayı aynı tempoda sürdürmemizi sağlıyor. Bu yüzden ben özellikle pazartesilere mutlu başlamaya özen gösteririm. Bugünde size içinizi açıcak kahve ve yavruağzı renklerinde bir kombin hazırladım. 

 Belirtmeden geçemicem facebook sayfamızda Golden Globe kırmızı halıda beğendiklerinizle ilgili bir anket yaptım. Bunun için aşağıdaki linke tıklamanız yeterli. Düşüncelerinizi merakla bekliyorum.



22 Ocak 2012 Pazar

Sunny Sunday

Güzel ve güneşli bir pazarla karşılaştım bugün uyandığımda. Cumartesi gezip eğlenmiş ve yorulmuşlar için bugün rahat bir kombin hazırladım.


21 Ocak 2012 Cumartesi

GOLDEN GLOBES 2012-RED CARPET

Golden Globes bu senede moda şöleni gibiydi. En beğendiğim ünlüleri sizinle paylaşmak istedim. 


Nicole Richie, Julien Macdonald elbisesiyle şahane gözüküyordu. Elbisenin duruşu,takıları,saçları ve makyajını çok başarılı buldum.


Angelina Jolie’nin Versace elbisesini çok beğenmeme rağmen tenine çok yakıştıramadım. Çok soluk gözüküyor. Ama elbisenin kesimi vucüda oturuşu inanılmaz!

       Charlize Theron’a hayran olmamak ne mümkün!!! Kusursuz fiziği ve yüzüyle Dior elbisesinin  
                                                        içinde inanılmaz gözüküyor.

     Bu sene siyah beyaz modası inkar edilemez bir gerçek. Claire Danes’ın elbiseside bunun belgesi
                                    gibi. Elbisenin duruşu ve sırt dekoltesini çok beğendim.

 Elle Macpherson’ı ilk gördüğümde resmen nutkum tuttuldu. Kesinlikle olağanüstü,kusursuz. İtiraf
                                                 ediyorum, galiba elbiseye aşık oldum:)

 Calvin Klein’nın minimal tarzını hep çok sevmişimdir. Heide Klum’ da bu sefer tercihini bu tarzdan
                  yana kullanmış ama makyajı ve saçını pek Golden Globe’a yakıştıramadım.


Gecenin yıldızlarından biri kesinlikle Jessica Alba’ydı. Bir elbise modeli, rengi bir insana ancak bu kadar yakışabilirdi. 

 Kate Beckinsale genelde tercih ettiği modelden yana kullanmış şansını. Ama gerek saçı,makyajı ve asil
                                                  görünümüyle çok güzel duruyor.


Mila Kunis’i çok beğenirim. Dior elbisesiylede çok güzel gözüküyor.

Açıkca sölemem gerekirse daha önce hiç görmediğim bir oyuncu Shailene Woodley ama kesinlikle hayran kaldım. Elbisesinin modeli ve rengi inanılmaz. Resmen ekrandan dalıp elbiseyi alıp kaçasım var:)
Sofia Vergara’nın balık silüetli elbisesine Vera Wang değişik bir boyut kazandırmış. Belden aşağıya geçiş ve elbisenin rengi çok güzel. Tabi bu elbiseyi taşıyabilmekte önemli ki kendisinde kusursuz
                                                                     duruyor.

Stacy Keibler elbisesiyle Valentino asaletinin bariz belgesi gibi. Kırmızı rengini sevmediğim halde bu elbiseye asla hayır diyemezdim.

Facebook Sayfamıza Bekleniyorsunuz:)


Adorable Ladies sayfamız facebookta yayınlarına başladı. Bizi artık facebooktan da takip edebilirsiniz. Bunun için aşağıdaki linki tıklayıp sayfayı beğenmeniz yeterlii:)

http://www.facebook.com/pages/Adorable-Ladies-by-Tuğçe-ÜZEL/247943121945282



Soft Colors

Yaz ve kış ayrımı yapmadan kombinlerimde açık renkler kullanmayı çok seviyorum. Bununla birlikte elbise+ceket+çizme üçlüsü benim favorim. İşte bu iki favorimi bu kombinde birleştirdim. Umarım beğenirsiniz:)


20 Ocak 2012 Cuma

Day&Night (Kate Beckinsale)


Ünlülerin gündüz ve gece neler giyinmeyi tercih ettiklerini merak ediyorsanız, bu yeni bölümümüz tam size göre! İlk mercek altına aldığımız oyuncu Kate Beckinsale. Güzelliği ve doğallıyla büyüleyen oyuncunun stili bakalım siz beğenecek misiniz?

Kırmızı & Siyah

Haftaya siyah ve kırmızı bir kombinle bitirmeye ne dersiniz? 



Kaban: Lanvin
Elbise: Alexander Wang
Çizme: Yves Saint Laurent
Çanta: Jimmy Choo
Bileklik: Giles&Brother

19 Ocak 2012 Perşembe

Elie Saab

'Bu yaz hangi renkler moda, ne renkler giyilmeli?'diye düşünüyorsan kesinlikle Elie Saab’ın Spring ’12 koleksiyonuna göz atmalısınız...